Ursäkta röran – vi målar om


Okej – nu har vi bott tio månader i huset och det funkar inte längre att fortsätta blunda för saker som bör göras. Vi har skjutit upp både roliga och tråkiga måsten av olika skäl, men nu jäklar ska här göras om och fixas! Kommer att bli en väldigt oglamourös höst för mig, haha…(målarfärg i håret och har sabbat min nya Dior-manikyr eftersom jag inte använde plasthandskar). Men resultatet ska bli spännande att se och visa upp här i bloggen.

Just nu: projekt tvättstuga i källaren! Inte lika skoj som att ta tag i mitt dressingroom på vinden, men men. Allt har ju sin tid. 

Jag har målat taket med en primer (tog sex timmar!), sen behöver det ytterligare ett lager riktig färg + att jag har målat de skitfula rören ett lager (av två). Bland de tristaste sakerna jag gjort på länge…


Här är en del av målningen på taket påbörjat…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..