Nu har mitt drömhem flyttat hit, till Sköna Hem!

c8-hus

Välkommen hem till mig och min blogg, ni som inte läst den tidigare! Och varmt välkomna tillbaka kära läsare som följt min inredningsblogg sedan jag hade den på Drömhem & Trädgårds portal. Jag är givetvis jättestolt över att få tillhöra det flotta gänget här på Sköna Hem, bestående av massor av begåvade bloggare med finfina inredningstips.

kontor-3

Mitt hemmakontor. Här spelar vi även flipper emellanåt!

Kort presentation av mig: jag är journalist, bloggare (no shit, hehe, det kanske ni redan räknat ut…), författare och medieentreprenör. 45 år, gift och har tre barn (tvillingarna Elsa och Elias, 6 år och Lukas, 10 år). Vi bor i ett jättestort sekelskifteshus byggt 1909 på drygt 500 kvm (om man räknar med garaget) i Norrviken, Sollentuna, norr om Stockholm. Jag har ett stort modeintresse och anser att inredning är ungefär som kläder, fast för hemmet. I min garderob hittar man en blandning av gammalt och nytt, designerplagg med budgetfynd, second hand med sådant jag ännu inte använt och alla möjliga sorters materialmixar och stilkrockar. Min stil är helt inkonsekvent och irrationell, praktisk (alltså rätt ful, men skön) vissa dagar och opraktisk med hög fashionnivå andra dagar. Ungefär så resonerar jag gällande inredning också. Jag blandar loppisfynd med dyra investeringar och budgetköp från inredningskedjorna.

c8-kok

Så här ljuv ser jag (och mitt kök) ut varje morgon, jag lovar…

Min paradgren är att få billiga saker att se lyxiga ut. För det går, tro mig! Jag är inte det minsta snobbig gällande märken när det gäller heminredning och jag vet nästan ingenting om trädgårdsskötsel. Men jag brukar ställa frågor till er läsare (om vilka sorters växter det är jag har i trädgården) och ni har ju betydligt bättre koll än jag.

I den här bloggen får du ta del av våra renoveringsprojekt med före- och efterbilder, stylinginspiration, recept (med mer eller mindre lyckade resultat), dukningar, pynt (jag är en jävel på att pynta, vänta bara tills vi närmar oss jul!), funktionella tips och en hel del humor. Jag har slutat ta mig själv på så stort allvar och gör det mesta med glimten i ögat.

I övrigt gillar jag att baka, träna (eller, det gillar jag inte – men gör det ändå), äta goda middagar och titta på serier på Netflix (som exempelvis ”House of Cards”). Krångligare än så är det inte.

Varsågod att titta in i mitt drömhem!

Foto: Pavel Maira

 

  1. Anki skriver:

    Vad kul! Ska såklart följa dig här också 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..