Fråga vad du vill!

Eftersom jag är ny här på Sköna Hems fina portal och några av er kanske inte har följt mig tidigare, tänkte jag att det är på sin plats att ha en frågestund. På så vis kan vi lära känna varandra lite bättre. Ja, nästan som på en första dejt!

Du får ställa exakt vilka frågor du vill – jag lovar att svara på allt. Inga frågor är för knasiga, dumma, eller krångliga. Eller – det kan de förstås visst vara, men har jag lovat att svara så får jag väl stå för det… Frågestunden avslutas fredag kväll och jag svarar i ett nytt inlägg under lördag.

Jag går och sorterar lite kläder som ska ner i källaren så länge, riv inget här inne under tiden, OK?

kladhast

Den här bilden är både jättegammal (säkert 4 år på nacken) och väldigt retuscherad, men jag hade ingen bättre bild att illustrera detta inlägg med…

 1. Lisa skriver:

  Hej! Vilket vackert hus! Har ni renoverat allt själva eller tar ni in hantverkshjälp? Några tips för oss som behöver renovera våra gamla hus i sekelskiftes stil?

 2. Har barnen själva fått bestämma färger och möbler mm i sina rum?

 3. Hur lägger ni upp städningen i så där stort hus? Tänkte på alla rum. Städar ni alla rum varje vecka eller låter ni exempelvis vinden vara?
  Kristina

 4. Leona skriver:

  Hej, vilka är dina favoritbutiker eller märken gällande inredning? Köper ni i butik eller via hemsidor online?

 5. Lena skriver:

  Hej är ni klara med all renovering av rummen? Eller är det mer saker som ska göras i huset? Vad har varit svårast hittills tycker ni?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..