Tant Stefans marmelad

steffes-marmelad

Häromdagen var jag hos min goda vän Hulda, som jag har ett spännande projekt på gång med. Hennes sambo Stefan är otroligt huslig. Vilket blir en rätt kul kontrast till hans längd och övriga machouppsyn. Inte för att man inte kan vara huslig när man är macho, men ändå.

Stefan tillbringar väldigt mycket tid i köket och nyligen fick han ett ryck sent på kvällen och gjorde citrusmarmelad av 3 kg citroner och apelsiner han köpt. Det är liksom Stefan i ett nötskal. Jag fick en av dessa burkar med mig hem, som han satt egna etiketter på (genom en vän som har tryckeri, så jäkla proffsigt, haha!) med texten: ”Tant Stefans spetsade citrusmarmelad”.

Så roligt! Tydligen är marmeladen spetsad med sprit, enligt Stefan. Så till den grad att man inte kan ta en rostad macka med marmeladen och sen köra bil… Ska be att få återkomma med receptet!

steffes-andra-marmelad

 

  1. Nicklas skriver:

    Jag vill gärna ta del av receptet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..