Välkommen vinter!

winter-house-1

Winter is coming… Eller snarare, winter arrived a whole week ago. Häromdagen tog jag en bild på vårt hus, när den första snön för säsongen hade kommit. Då kändes det ändå inte så svårforcerat att ta sig fram. Jag smågnolade hemma, gick ner i källaren för att lokalisera julpyntet och började fundera över när det egentligen är okej att börja dricka glögg.

Den mjukstarten övergick sedan till det totala inferno av snö vi just nu befinner oss i! Som om naturen vill visa sin kraft och ogillande av att världen håller på att gå åt h-e (med Trump som nästa president och allt annat elände).

Men jag kan ändå inte låta bli att ÄLSKA snön, som det januaribarn jag är. Jag ÄLSKAR vintern! Sedan kan jag villigt erkänna att min kärlek till vintern underlättas av det faktum att jag har förmånen att arbeta hemifrån (inte varit utanför dörren idag) och har en man som både lämnar och hämtar barnen i skolan. Idag var det tydligen ingen LEK, om man säger så, med fullt trafikkaos på vägarna.

Passar på att njuta resten av dagen – inomhus. Imorgon måste jag tyvärr ta mig in till Stockholm City för att leda en kurs…

winter-house-2

winter-house-3

  1. A-L skriver:

    Glöggen värms på när första snöflingorna singlar ner. Det är min regel. Gillar inte snö så något positivt får man se till att få ut av den!

    1. Det låter ju som en klockren regel! När snön faller så är det grönt ljus, tack för den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..