Genialisk förvaringsidé under trappan!

for

Förvaringsdilemmat här hemma tar aldrig slut… Inte klokt hur mycket vantar, skor, mössor, galonisar, skoskydd, tofflor och trams som måste stuvas undan. Och trots vårt jättestora hus har vi en minimal hall så det finns inte så mycket yta att spela på heller.

Men titta här så ball och vacker förvaringslösning! Att göra lådor under trappan. Helt genialiskt! Det skulle vi ju kunna göra hemma hos oss, får bli ett kommande projekt.

trappa1

  1. Frida skriver:

    Bästa som finns – men vi har en skrubb med en liten dörr under trappan istället för lådor (kanske lite lättare att genomföra). Bakom dörren har vi trådhyllor för skor och krokar på väggar och de lägre trappstegen. Plus för att galonisarna kan hänga där och torka och inte vara blöta och fula annanstans i hallen ;). Bästa räddningen för hallen!

    1. Aha, ingen dum idé! Vi har också en skrubb bakom trappan med dörr som skulle behöva piffas upp aningen… Tack för bra tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..