Guldkuddar till advent, check!

soffgrupp

Jag smygstartade julpyntningen i helgen men hade inte tid att gå all in riktigt än och vill liksom lägga upp en STRATEGI för hur pyntandet ska se ut i år. Det är ju ändå första julen i huset så därför känns det viktigt att allt blir exakt som jag tänkt mig.

Var på Mio igår och shoppade lite och med oss hem fick vi en massa mattor (bland annat denna på bilden), 2 st guldkuddar med lite virkad textur (ääälskar dom!) och en gosig pläd i vit fleecefluff-material. Och så den här tavlan.

Inte så juligt kanske, men jag lägger i en högre växel denna vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..