Frozen

huset-vinter

Så först nu bestämde sig alltså vintern för att göra entré…igen? Hmm… Kallare än på länge utomhus och i ett så här pass stort hus så hänger ju inte bergvärmepumpen ”med” vid snabba temperaturväxlingar. Alltså: blir det svinkallt ute så tar det minst ett dygn innan den har ställt om sig och anpassat värmefördelningen. Så nu är det rätt kallt här hemma vill jag lova! Men jag håller värmen med följande detaljer:

tofflor

Fårskinnstofflor. Jag sliter ut 2 par per år och går inte en meter inomhus utan mina Shepherds.

chai-te

Chai-te med varm mjölk. Jag är bara kaffedrickare i perioder. Tycker inte att te är så supergott heller, men jag älskar ju kanel och kryddiga smaker och dofter i kombo med sötma, så chai-te med varm mjölk är som att få en kram i munnen. Och så blir du uppvärmd inifrån vilket räcker en bra stund.

mio-fleece

Fleecepläd. Vår är från Mio i gosigt material, 199 kr. Finns i flera färger. Viktigt att den är så pass lång (minst 170 cm) så man kan dra den över sig som ett täcke utan att fötterna sticker ut.

ljuslyktor

Tända ljus. Överallt. Eller – åtminstone i de rum vi befinner oss i, aldrig på något annat våningsplan. Vi har tre barn och brandrisken är överhängande… Men jag kan säga att det vi konsumerat allra mest denna vinter i huset är just värmeljus! Dessa ljuslyktor kommer från Rusta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..