Throwback Thursday: vårt kontor för ett år sedan

nyinflyttad

Man glömmer fort bort ångesten kring en flytt och hur JOBBIGT det är. Både själva förberedelserna med packning, men sedan själva uppackningen och det kartongkaos många nyinflyttade befinner sig i under flera månader efter tillträde. För ett år sedan såg det ut så här i vårt kontor. Vi orkade inte prioritera det rummet, det hade liksom ”lägst rang” av alla måsten. Viktigast var att prioritera och fixa barnens sovrum, så att de skulle känna sig hemmastadda snabbt och inte behöva sova i oreda. Det ordnade vi på några timmar medan de var i skolan. Vårt eget sovrum prioriterade vi dock bort, och än idag har vi inte löst oredan där – här står fortfarande kartonger ouppackade! Näst på tur i priolistan kom kök och badrum eftersom det är så centrala delar av ett hus, där allt liksom måste funka. Nu hade vi ju förvisso inget kök då vi flyttade in eftersom det inte hade hunnit komma på plats då, så vi fick ställa upp ett provisoriskt ”kök” i serveringsgången med papptallrikar, smörgåsgrill och en sån där separat kokplatta köpt på Clas Olsson.

I kontoret (på bilden) ställde vi in kartonger vi ännu inte hunnit packa upp, för att slippa se dom. Vi hann ändå inte jobba under denna tid, mitt och min mans företag fick vara vilande hela december och januari i och med flytt och totalrenovering.

Så skönt att ha allt detta BAKOM oss! Och bara kunna blicka framåt! Det blir inga mer flyttar nu för vår del. Vi har hittat hem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..