Lyxigaste drömobjekten på Hemnet just nu

lyxiga-hem

Inte för att vi har planer på att flytta men OM inte pengar var några problem osv så vore det kanske inte helt fel med något av nedanstående objekt? Drömma kan man ju alltid göra!

1. Herrgård i Ollestad, Västra Götaland på 390 kvm (biarea 200 kvm). Sjötomt med egen strand. Tomten är för övrigt på 16 795 kvm om du råkar ha barn med spring i benen. 7 rum varav 3 sovrum (ajdå, där skar det sig för oss, vi som behöver 4 sovrum…hehe). Just ja, tre trevliga gästhus finns också för era vänner som kommer för att beundra residenset. Pris: står ej. Antar att om du behöver veta priset så har du inte råd. (Bilder från Svensk Fastighetsförmedling och Moogli.se).

home-1

Jag tänker att midsommarfirandet skulle nå en ny dimension här!

Huset är byggt 2006, men i gammal stil.

Huset är byggt 2006, men i gammal stil.

Hej hej, lilla utsikten!

Hej hej, lilla utsikten!

home-4

Även interiören är utsökt.

Men jag kan villigt erkänna att jag är lite skeptisk till heltäckningsmatta i badrum...?

Men jag kan villigt erkänna att jag är lite skeptisk till heltäckningsmatta i badrum…?

2. Herrgård i Ingesund, Arvika på 456 kvm (biarea 20 kvm). Parkliknande sjötomt med egen sandstrand. Tomten är på 10 480 kvm. Egen biosalong, stenlagd uppfart med plats för många bilar, tempererad vinkällare och relaxavdelning med spa ingår i priset. Och priset är 20 miljoner. (Bilder från Svensk Fastighetsförmedling och Moogli.se).

home-6

Sverige då det är som vackrast!

home-7

Egen brygga. Förstås.

home-8

Imponerande altan! Men om jag ska vara petig (det får man väl om man ska betala 20 miljoner…), så VAR ÄR POOLEN?!

home-10

Från den här lilla relaxavdelningen kan du promenera ut på terrassen.

home-11

Utsikten från master bedroom är enastående! I annonsen kallas inredningen för ”smakfull”. Så skulle kanske inte jag beskriva den, därför visar jag inte så mkt interiöra bilder. Hade jag köpt detta skulle jag renovera rubbet inomhus. Men har man råd med 20 miljoner för ett hus kanske det inte är någon ko på isen direkt.

3. Herrgård i Blekinge, på 408 kvm (biarea 120 kvm). Pampigt boende från 1858 (!) som dock kräver en del varsam renovering. 2 flyglar och en härlig magasinsbyggnad från 1650 ingår. Pris: 11,7 miljoner. (Bilder från Hilding Ottosson).

home-14

Huvudhuset är rosa! Bara det skulle kunna få mig att köpa det.

home-12

Makalös interiör! Som inuti ett slott.

Allt annat än minimalism!

Allt annat än minimalism!

4. Fågelvik Slott, Valdemarsvik, på 1100 kvm (biarea 1100 kvm). Om du ändå ska slå till ska du självklart köpa ett äkta slott med byggår 1796! Avskilt läge på en liten halvö och 19 rum. Tomten är på 2,6 hektar. Pris: 35 miljoner. (Bilder från Skeppsholmen).

Honey, I'm home!

Honey, I’m home!

home-19

Med elvahundra kvadrat boarea och lika mycket i biarea så kan du låta dotterns fotbollslag och alla deras släktingar komma och sova över.

home-17

I detta kök kan du stå och laga en frukost värdig en kung! Eller drottning.

5. Friliggande villa, Hovås, Göteborg, på 326 kvm (biarea 182 kvm). Annorlunda planlösning och mycket ljusa och fria ytor med högt i tak finner du i denna lite udda villa! 10 rum och inomhuspool. Dock liten tomt (för det priset): 1414 kvm. Pris: 24,7 miljoner. (Bilder från Bjurfors).

home-20

home-21

Ser ju himla trevligt ut… Kolla utsikten med skärgården där framme!

Eget spa känns plötsligt som en självklarhet.

Eget spa känns plötsligt som en självklarhet.

5. Backa gård, Örebro, på 377 kvm. Kan du tänka dig att bo i Örebro får du mycket boende för pengarna (jämfört med Stockholm). För 7595000 kr (utgångspris) ingår 10 rum (varav 5 sovrum, en jättestor och plan tomt på 7100 kvm, dubbelgarage och även ett mindre stall med 2 boxar (om häst kanske ingår i planen!). Finns även en nyrenoverad gästlägenhet i huset på 70 kvm. (Bilder från Lejons mäkleri).

home-22

Trevligt kök med vacker spis!

Trevligt kök med vacker spis!

home-25

Paret som bott här är väldigt förtjusta i svartvitt.

home-27

Ett dressing room finns…

home-28

…med plats för bådas kläder!

6. Enplansvilla, Uddevalla på 310 kvm. Charmig villa med enastående utsikt på grund av läget. Inte mycket till tomt att orda om men fantastisk altan där man blickar ut över havet. INGET slår ju havsutsikt! Öppen planlösning och ett härligt poolrum. Kräver lite renovering men som sagt – för denna utsikt har man överseende med det mesta. Pris: 9,5 miljoner. (Bilder från Svensk Fastighetsförmedling).

home-31

home-32

Herregud - den finaste altan jag sett!

Herregud – den finaste altan jag sett!

Klart man vill ta sig ett dopp!

Klart man vill ta sig ett dopp!

7. Villa, Växjö, på 344 kvm. Växjös näst äldsta hus (byggår 1890) är bland det charmigaste jag sett – som huset i Hans & Greta eller Villa Villerkulla. Snirkligt och rikt dekorerat och varsamt renoverat av en familj med god smak. 8 rum och stor tomt på 3600 kvm. Snacka om att man får sååå mycket mer för pengarna utanför de större städerna! Pris: 9 miljoner. (Bilder från Åkesson Mäklarbyrå).

home-40

Sååå mysigt! Föreställ er detta hus på julen...

Sååå mysigt! Föreställ er detta hus på julen…

Ett flertal äldre detaljer är kvarlämnade i huset.

Ett flertal äldre detaljer är kvarlämnade i huset.

Plats för stora sällskap!

Plats för stora sällskap!

Elegant kök.

Elegant kök.

8. Herrgård, Sunne, på 415 kvm (105 kvm biarea). För samma pris som du får ett okej radhus i Stockholm kan du få denna pampiga herrgård i Sunne. Byggår 1909 med hela 14 rum, varav 7 sovrum (och ett gårdshus). Stor trädgårdstomt på 4108 kvm. Så otroligt prisvärt att jag börjar gråta av frustration varför vi har valt att bosätta oss i Sveriges dyraste stad… Pris: 6,3 miljoner. (Bilder från Fastighetsbyrån i Sunne).

Välkommen hem!

Välkommen hem!

Det finns entréer. Och så finns det

Det finns entréer. Och så finns det ”håll käften”-entréer.

Rymlig hall.

Rymlig hall.

home-53

home-54

Badrummet! TÄNK att få ha så här STORT.

Badrummet! TÄNK att få ha så här STORT.

home-56

 

  1. It’s remarkable for me to have a web site, which is valuable
    in support of my knowledge. thanks admin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..