Dags att shoppa julpynt (igen!)

hm-home

Jag är faktiskt på jakt efter julpynt dessa dagar. Nu kanske du tror att jag är tokig, eller åtminstone lite eljest. Men det finns faktiskt få tillfällen på året som är så gynnsamma för julpyntsshopping som januari. För nu SLUMPAS allt vackert krimskrams ut! Kolla exempelvis på H&M Home, där jag fyndade de vackra svarta kuddfodralen med gnistrande stjärnor och stenar på. Ska in till NK imorgon också och kommer säkert att komma hem med en massa dyra kulor som är nedsatta till minst halva priset.

Because why not? Det är ju jul varje gång, såvitt jag minns.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..