Hemma hos Cissi

cissi-1

Tog en fika med Cissi Wallin idag. Vi har väldigt kul när vi ses, även om det blir sällan. Hon babblar lika mycket som jag, har tourettes light och även om vi inte alltid håller med varandra så trivs vi i varandras sällskap. Förutom det sedvanliga skvallret oss mediahäxor emellan så ledde samtalet förstås in på boende och inredning. Och jag fick höra om Cissi och Limpans renoveringsprojekt av deras gigantiska flotta våning vid Mosebacke på 200 kvm, som jag tänker följa med spänning på hennes blogg. Blev helt betagen i deras vackra kök och den snygga gröna färgen i vardagsrummet. Så jag bjöd hem mig själv till henne, hehe. När jag är där i vår tänker jag fräckt fotografera massor och lägga upp här. Så brukar jag göra när jag är hemma hos kända vänner – eller vänner överlag för övrigt. Finns inget härligare än inspiration från sådana man känner!

cissi-2

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..