Matbordet råkade bli pingisbord

bord-1

Min man har tjatat om pingisbord ända sedan vi flyttade in i huset. Med så pass många rum och de ytorna vi har skulle man kunna tycka att det är en baggis att hitta ett ställe där pingisbordet kan stå. Men så enkelt är det faktiskt inte. Inte om man ska ha ett STORT pingisbord tydligen. Dessutom behöver man bra takhöjd och svängrum runt om själva bordet.

Efter lite trix och fix har han nu specialbeställt ett gigantiskt schabrak online till pingisbord, fast utan ben, som man alltså ställer ovanpå ett annat bord. Vårt matbord är stort redan som det är och därmed en bra grund att ha pingisbordsdskivorna på.

bord-2

Det var dock bara det att skivorna väger ett halvt ton styck. Kanske lite överdrivet, men det är liksom inget man bara kastar fram då och då utan det krävs två vuxna att ta bort varje del och lyfta det åt sidan. Det pallar vi förstås inte. Så nu står det där det står och plötsligt har vårt matbord blivit ÄNNU större! Nästan löjligt brett. Det fanns förstås inga dukar för dessa mått så vi har fixat en specialbeställd vaxduk med rätt mått, haha…

Vi kanske inte ska ha det här på alla fina middagar men hittills funkar det faktiskt rätt bra.

bord-3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..