Ursäkta röran, vi målar om

paint

Igår fick maken ett ryck och sa: ”Nu är jag trött på den lila färgen du valde av misstag till TV-spelsrummet. Jag målar om.”

Och så gick han ner i källaren (vi har faktiskt ett helt rum där nere avsett enbart för målarfärger, en av fördelarna med ett stort hus, så funkade det inte direkt då vi bodde i lägenhet…) och hittade överbliven färg från när vi lät måla Elias rum. Sedan gjorde han slag i saken och började rolla. Jag hjälpte till med finliret. Sen fick jag lite feeling och målade även om själva möbeln som står i rummet också, i samma färg. Blev väldigt bra, ska visa bilder senare!

Ibland är det bara att göra sånt här utan planering. Inte hålla på och diskutera och tramsa och krångla till det, utan göra det direkt. Tog några timmar men nu är rummet helt annorlunda!

Fotnot: Den syrénlila färgen på väggen råkade jag välja när vi var stressade och stod i färgbutiken och jag såg i kors efter att ha kollat igenom femton färgkartor. Jag hade valt färg och tapeter till alla andra rum och skulle välja till två ytterligare. Trodde denna var typ mullvadsgrå/brun, typ greige. Så såg den ut på lilla färgrutan. Reagerade inte på att den hette ”Techno”. Utan tyckte den var nice. Sen lät vi målarna måla två rum med denna och när vi såg det färdiga resultatet så bara: ”Oj?!”. Väggarna var ju liksom tvärt syrénlila, haha…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..