Ny klädhäst i stallet!

Kladhast 2

Ni kanske vet att jag är ett stort fan av klädhästar? Jag tycker de är helt oumbärliga att ha och i vårt hus står de lite överallt: i källaren, i våra sovrum, på vinden och faktiskt även inne på kontoret.

Ofta är ju klädhästarna ganska industriella i sitt utseende, av krom med hjul osv, framtagna för stylister eller fotograferingar, så att man enkelt ska kunna rulla dem in och ut på olika locations. Det passar inte in helt optimalt i vårt kontor där vi försöker ha lite mer old school-stil (blandat med flipperspelet förstås som inte är särskilt mkt vintage-feeling…).

Därför är jag jätteglad för vårt senaste tillskott av klädhäst i mer antik stil, med snirkliga detaljer och och rustik patina. Den kommer från InWhite4You. Klädhästar kallas ibland för klädställning eller klädhängare om du letar efter sådana på nätet. Dekorativa klädhästar blir ett trevligt inslag i inredningen enligt mig. Vilket förstås har att göra med vilka plagg du väljer att hänga på dem…

kladhast 3

Kuddarna är från Gant. Soffan är fyndad på Furniturebox.

Kladhast 1

Vår charmiga rutiga tapet kommer från Eco Wallpaper.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..