Smyckesförvaring

Smycken 1

Att förvara sina smycken är ofta något som blir lite styvmoderligt behandlat. Vilket är synd, för smycken är roligt och det är lätt att glömma bort dom helt om man inte får en bra översikt och display av dem.

I väntan på min riktiga garderobslösning i mitt dressingroom så har jag en temporär bostad åt mina smycken. Jag förvarar dem i lådor till ett skåp vi fick ärva av de förra ägarna. I själva lådorna har jag stoppat in såna där plastavdelare som man köper på Ikea. Om du inte hittar dessa avskiljare/sorterare på garderobsavdelningen så kika bland köksgeråd eller i badrumsavdelningen. Smyckesskrinet med sammet inuti kommer från Zara Home.

Smycken 2

Smycken 3

Smycken 4

Smycken 5

Smycken 6

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..