Konst uppåt väggarna

DESUS

Det här kan vara de vackraste och ballaste tapeterna jag någonsin sett! Jag fick tips om denna sida av en av er läsare i bloggen och vill verkligen tacka för otrolig inspirationskälla. Wall&deco heter det italienska företaget som erbjuder konst helt uppåt väggarna med tapeter som formges av italienska designers (i majoritet åtminstone, så kunde jag utläsa av hemsidan). Självklart att några italienare kom på just detta. Det är design och innovation till fulländning och så vackert att man häpnar. Givetvis apadyrt också. Från början var grundaren Christian Benini reklamfotograf och det var när han var tvungen att projicera upp ett motiv väldigt stort som dekor till en plåtning som idén om att göra detta i kommersiell skala startades.

Wall&deco har även genom innovativa lösningar och sofistikerad produktion tagit fram tapeter för våtutrymmen som badrum och spa.

Aloha

big-bang

BOLSHOI

CASCADE

Fregio

LUIS XV

Mystical-Dream_1

NIGHT-GARDEN

QK3A6641 m3 c

ROSA ROSAE

Sinfonia

Alla bilder kommer från Wall&deco.

 

LOADING..