Som en bakelse

Elsas rum 1

Elsas rum är målat i en fin nyans som heter ”Pudervippa”, från Flügger färg och på ena sidan av väggen satte vi upp en pärlspont. Detta var tidigare ett arbetsrum för de förra ägarna och vi målade väggarna och fixade golven för att rummet skulle passa vår sexåriga tjej. Den rosa sammetsfåtöljen är från Åhléns, skrivbordet ett gammalt fynd som jag målade om i somras med samma färg som på väggarna, stolen ärvde vi från förra ägarna, de skira gardinerna är från Åhléns och de mörkläggande gardinerna (går att måttbeställa) kommer från Mairo. Mattan är från Rusta, liksom ljusslingorna i form av rosor (som sitter på spegeln). Skåpet, format som ett hus, är en garderob och kommer från Bruka Design.

Elsas rum 2

FÖRE: Så här såg rummet ut före renoveringen.

FÖRE: Så här såg rummet ut före renoveringen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..