Shoppingtips: Blekta sovrumspasteller

Pasteller i sovrum drar sig en del för, men blekta, lite smutsiga pasteller harmonierar fint med både grått, vitt och svart och ger ett lugnt men mysigt intryck. Kör lager på lager-principen med många kuddar, täcken, överkast och plädar. Och glöm inte sänghimmelen! Jag tycker det var spännande att placera sängen så här lite på tvärsen. Sådana enkla grepp skapar kul dynamik i ett rum.

Blekt sovrum

Bild och inredning från Ellos.

show widget

 

Blekta sovrumspasteller

I Charlottas drömhemshop betalar du säkert med Klarna och kan välja på att betala direkt eller via faktura. Oavsett vad du handlar så kommer allt hamna på samma köp, även om själva leveranserna kan komma i olika paket. Vid frågor om shoppingen, så maila support@tipser.com eller ring kundtjänst på tel 08-410 344 60. Happy shopping!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..