Shoppingtips: Sofistikerat svartvitt badrum

decoist.com

Bild från decoist.com

Svart och vitt i badrum är en vanlig och tjusigt stilren kombo som verkligen inte behöver bli trist. Det gäller att hitta rätt balans mellan de två ickekulörerna. Mest spännande effekt får du om du vågar låta det svarta dominera. Just svarta väggar är väldigt vackert till vitt kakel eller mosaik.

Tips! Addera lite mer attityd till badrummet med tavlor, levande ljus och stiliga lampor.

Donna Dotan Photography Inc.

Donna Dotan Photography Inc/Pinterest

show widget

 

Elegant, svartvitt badrum

I Charlottas drömhemshop betalar du säkert med Klarna och kan välja på att betala direkt eller via faktura. Oavsett vad du handlar så kommer allt hamna på samma köp, även om själva leveranserna kan komma i olika paket. Vid frågor om shoppingen, så maila support@tipser.com eller ring kundtjänst på tel 08-410 344 60. Happy shopping!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..