Shoppingtips: Glamouröst badrum i äldre stil

House Beautiful

Om man ändå ska bada kan man lika gärna göra det med stil, eller hur? Ett sånt här badrum är inte alltid så praktiskt genomförbart i sin HELHET. Men herregud, vilken LJUVLIG inspiration. Låna delar av inredningen, vetja! Bara sättet att rulla handdukarna på ger ju rena rama hotellkänslan. Och de där pampiga blandarna blir också väldigt lyxigt. Underskatta inte heller vikten av dekorativa badrumsprodukter i skönhetsväg.

Bilden kommer från House Beautiful.

show widget

 

Glamouröst badrum i äldre stil

I Charlottas drömhemshop betalar du säkert med Klarna och kan välja på att betala direkt eller via faktura. Oavsett vad du handlar så kommer allt hamna på samma köp, även om själva leveranserna kan komma i olika paket. Vid frågor om shoppingen, så maila support@tipser.com eller ring kundtjänst på tel 08-410 344 60. Happy shopping!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..