Äntligen hemmamys

Kitchen

Nu välkomnar jag faktiskt hösten, hur motsägelsefullt det än må låta. Jag har haft en lång och skön sommar med mycket sol och bad och vila. Nu är jag utvilad. Nu är jag redo att flytta inomhus igen.

Det här blir en helg full av mysigt pill hemma: rensa ut garderober, förbereda inför mitt nya dressing room, packa upp det sista av flyttkartongerna i master bedroom (jag vet, sååå pinsamt, men har inte blivit av – ännu. Trots att vi bott här i ett och ett halvt år…), plocka kantareller i skogen och fixa lite mumsiga rätter med dom till kommande kräftskivor och så vidare.

Bilden från vårt kök (älskar att se det levande trät när man öppnar luckorna! Dessutom doftar det så gott – en stor fördel med kök byggda i massivt trä) har Pavel Maira tagit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..