Ogräsrensing deluxe för att fixa entrén

Jag tillbringade HELA söndagen med att rensa ogräs och städa upp i våra rabatter runt huset och vid entrén. Det var ingen lek kan jag säga! Idag har jag träningsvärk i hela kroppen, mest i rumpan och i händerna, just för att jag har gjort ofrivilliga squats varje gång jag behövt böja mig ned och behöva rycka/slita upp såna där grästovor/tistlar/brännässlor med full kraft. Jag klippte ned de stackars rosbuskarna så pass att nästan inget är kvar. Nu kan jag ju inget om trädgårdsskötsel, men visst är det så man gör…? Alltså ansar dom/klipper av en rejäl bit? Nåväl. Gjort är gjort. Rabatten runt entrén har väldigt asymmetrisk plantering av växter och innehåller stora tomma ytor så det får vi åtgärda vid senare tillfälle. Tills vidare har jag löst det temporärt genom att ställa dit mina lådor med pelargoner och stjärnöga (tror jag de heter). Och så fick jag och maken släpa dit de vackra (men svintunga!) urnorna som nu står och vaktar vid entrén. De måste dock fyllas med annan typ av växt, helt buxbom. Ska lösa det idag tror jag!

Fix

Så här såg det ut igår när jag höll på…

Urna 1

Det här bonsaiträdet ska inte stå i urnan men få bo där tillfälligt.

Urna 2

Stiligt, eller hur?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..