Löning hörrni! Detta vill jag köpa till hemmet

Igår kom lönen! Ja, för er som är anställda vill säga. Vi egenföretagare får liksom lösa detta själva och kan inte förlita oss på ett trevligt bidrag den 25:e, hehe…

Med lön och nya höstpengar kommer även ett sug efter shopping till hemmet, inte sant? Detta skulle jag GÄRNA vilja köpa till hemmet just nu!

lantstil inwhite

1. Det här pampiga skåpet i fransk lantstil. Älskar den grå patinan. Finns på InWhite4you för 6 999 kr. Skulle passa finfint i vår matsal!

Kakfat

2. Detta eleganta tårtfat i kristall, från Orrefors. Nyhet från deras Carat-serie. Lite i dyraste laget, 1790 kr. Men jag bakar å andra sidan exakt så här fina tårtor, so why not?!

Pall

3. Den söta lilla puderrosa pallen från Ellos, 999 kr. Skulle passa perfekt i dottern Elsas rum!

Zara bord

4. Duo av söta bord, till vardagsrummet. Från Zara Home, 1695 kr för båda.

Glastavla

5. Glastavla, till övervåningen (hallen utanför sovrummet). Nonfigurativt mönster (som jag vanligtvis inte är så förtjust i, men detta gillade jag). Print på härdat glas, 1990 kr, från Wohnzimmer.

Mio 1995 kr

6. Till vinden skulle vi behöva denna dagbädd, från Mio, 1995 kr. Vi har några gästsängar där redan, men de är av den tristare karaktären från Ikea, typ tältsäng.

hmprod

7. Varje höst/vinter brukar jag vilja byta ut kuddarna (eller fodralen) i soffan i vardagsrummet. Nu har vi haft blommiga kuddar hela sommaren. Till hösten kan jag tänka mig detta kuddfodral från H&M Home, 99 kr.

indiska

8. Jag älskar att duka med vackert porslin och det får gärna vara snirkligt och pråligt så att jag känner mig som en drottning i ”Game of Thrones”. Indiska har jättefint utbud till humana priser, som detta vinglas för 99 kr och tallrik för 199 kr.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..