Utan tvekan den snyggaste tvättstuga jag sett!

laundry 1

Det här måste ju vara den snyggaste tvättstugan i världen, eller vad säger ni? Jag är helt betagen. Skulle vår tvättstuga se ut så där så lovar jag er att jag skulle tillbringa all ledig tid därnere!

Tvättstugan tillhör designern Dina Bandman och innehåller all tänkbar lyx, som exempelvis: oväntad belysning, exklusivt golv, dramatisk tapet (givetvis handmålad) och klar inspiration från den kinesiska Song-dynastin. Så vackert att jag tappar andan…

laundry 2

laundry 3

Laundry 4

Ja, vad tror ni? Lite fräscha kommoder, en flott tapet med blåvitt motiv, hyllor med nyvikta handdukar + doftljus och lite snittblommor på det, då kanske nedanstående bunker-katastrof kanske kan ha en chans…?

Så här glamourös ser alltså vår tvättstuga ut. Ni kommer förmodligen aldrig att få se den i något reportage i Sköna Hem...

Så här glamourös ser alltså vår tvättstuga ut. Ni kommer förmodligen aldrig att få se den i något reportage i Sköna Hem…

De vackra bilderna (nä, inte den längst ned) är lånade från Housebeautiful.com

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..