Hello and goodbye Halloween

Så var Halloween över för denna gång. Och jag är rätt lättad över att denna ”högtid” är över. Har varit stressad över flera saker senaste tiden och inte direkt njutit av Allhelgonahelgen. Men försökte ändå hålla skenet uppe för barnens skull med pyssliga cupcakes som de var med och fixade, ansiktsmålning av både barn och vuxna (se fler bilder i min andra blogg) och så det ovanliga i att få somna tillsammans med de minsta i en bäddsoffa (barnen sover aldrig i våra sängar, vi har tränat dom i att sova ensamma sedan de var små och vi har därmed aldrig problem med att lägga dem, de somnar som ett skott).

Min svägerska hade som vanligt pyntat huset på äkta amerikanskt skräckmanér och även fast pumporna lyste med sin frånvaro så var ändå Halloween-stämningen total.

Salladen som Celina hade med sig var fantastiskt vacker med dekorativa paprikor med utskurna Jack O’Lantern-vibbar!

Jag fick i uppgift att göra en laktosfri dessert. Det resulterade i denna citronkladdkaka. Nästan helt oätbar, torr och jävlig, så jag måste ha gjort något fel. Därför får ni inget recept…

Men cupcakesen (fulla av laktos dessvärre) blev riktigt bra!

Minicupcakesen med spindelmotiv gjorde jag av färdiga minimuffins som man köper på Ica. Och såna där salta rullar som ben (man får klippa isär dem).

Dödskallemotiv med Dia de los muertos kändes passande. Men var pilligt värre.

Svägerskan hade dukat vackert i dämpade färger.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..