Vackra vinterhus i snö

Nu hänger snöflingorna i luften, som om dom liksom tar sats och bara väntar på att få flyga ner över oss. Förra året denna tidpunkt fick vi skotta oss ut från tomten. Nu är det fortfarande barmark och jag kommit till den punkten att jag faktiskt struntar i/glömmer att kratta upp alla miljontals löv. De får ligga där som ”skydd” (eeehhh…) för gräsmattan till våren. Jag löser det sen (hej hej prokrastinering). Så nu kan det faktiskt gott börja snöa! Eftersom jag är januaribarn så har jag ett gott öga till vintern och december i synnerhet. Så kom igen och börja snöa vetja! Här får ni lite inspirationsbilder på hur vackert det kan vara under vintern.

Så här såg vårt hus ut förra vintern. Då var det fortfarande gult dessutom…

Mumin-huset i Naantali, Finland är extra vackert vintertid, som en saga! Bild från Pixabay

Välkomnande entré på engelskt hus. Bild från Pinimg.com

Man vill verkligen in och äta knäck! Bild från inspirationsandcelebrations.net

Som hämtat ur en saga! Bilden är hämtad från Pinterest

 

  1. Lena skriver:

    Så fina hus….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..