Får det lov att vara en herrgård, kanske?

En herrgård med 14 rum på 431 kvm, kan det vara något? 39,5 hektar tomt ingår även i priset, som ligger på 9,9 miljoner. Grimmestorp Herrgård ligger i den lilla byn Härja, söder om Tidaholm och har anor från medeltiden. Här har en och annan adelsfamilj huserat och herrgården har även använts för filminspelning. OK, viss renovering krävs i flera av rummen (och det som har renoverats har inte direkt gjorts med finess utan ser ut som något brackigt 90-talsbygge…). Men visst är det charmigt? Jag är ju nyfiken om vissa av de vackra möblerna ingår i priset… Man kanske kan förhandla om detta? Vill du slå till kan du kolla annonsen här!

 

Bilderna kommer från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling/Hemnet.

 

  1. Lena skriver:

    Lite lagom med yta att bre ut sig på 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..