Skitbra julklappstips till den som har ALLT!

Här ska du få ett riktigt skitbra julklappstips, bokstavligt talat: en bajsspray! Ja, så kallar min väninna Mona det, som driver butiken som säljer dessa produkter. Det är alltså en doftspray som tar bort odören när man varit på toa och gjort nr 2. Ja, givetvis inte för oss som bara doftar hallonbåtar om rumpen, men för alla andra… haha.

Förutom att förpackningarna är riktigt vackra så finns det en rätt så sublim humor i själva namnet också: Poo-Pourri. Kommer i olika dofter med lika fyndiga namn som ”Royal Flush” och ”Deja Poo”. Denna ”before-you-go-toilet-spray” kostar 129 kr flaskan.

Så här funkar det (nej, jag skämtar inte nu): Du skakar flaskan ordentligt, sprayar vattenytan i toaletten 3-5 ggr innan du sjösätter de små barkbåtarna (uttryck från min norrländska släkt – alla har vi olika uttryck för att göra nr 2) och sedan doftar det blommor. Doftsprayerna är baserade på eteriska oljor och innehåller inga kemikalier – du köper dem här. En storsäljare i USA. Över fem miljoner amerikaner kan ju liksom inte ha fel, osv. Perfekta julklappen till den som har allt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..