Pysseltips: en julstrumpa av IKEAs bärkasse!

IKEAs klassiska blå bärkasse som julstrumpa? Well, why not? Den ikoniska plastkassen ”Frakta” från det berömda varuhuset har ju ett flertal andra designers huggit tänderna i. Ni minns kanske Balenciagas tolkning av kassen i en lyxig designerbag-variant (som de tog över 20 000 kronor för!)? Och

Det brittiska företaget Bootleg Baubles säljer nu modifierade IKEA-kassar i form av praktiska julstrumpor, i limited edition. De tar 20 pund per strumpa och marknadsför sin produkt med payoffen ”Ingen visste att de ville ha denna och plötsligt fanns den bara här!”.

Initiativet är förstås lovvärt, men är du lite händig och kan hantera en symaskin går det säkert att få till samma resultat själv.

Bild från Bootleg Baubles.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..