Tycker ni sladden ser sträckt ut…?

Jag: ”Du behöver en förlängningssladd och en sån där grunka att fästa stjärnan med upptill.” Maken: ”Äsch, det funkar säkert ändå, jag testar!”. Jag: ”Fast den var alldeles för kort förra året och har ju knappast vuxit sedan dess.” Maken svarar inte utan drar fram en stol, hänger glatt upp XL-julstjärnan och sedan bara: ”Titta, det blev ju asbra!”. Haha… Om jag känner oss båda rätt kommer den få hänga så här galet till tredje (eller fjärde) advent innan vi orkat leta upp förlägningssladdslådan nere i källaren…

  1. Tja, nödlösningar är det gott om så här års. Själv är jag i stora funderingar på hur man kan gömma fem skymningsreläer, utan att förstöra själva funktionen.

    I ditt fall – man kan ju ”åtminstone” gömma sladden bakom gardinen. Då glädjer man grannarna men slipper se eländet själv

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..