God jul önskar jag er!

Nu har vi julpyntat klart. Så här blev det: en mindre gran i år (vi tänkte köpa den största de hade (3 meter hög och säkert lika mycket i omkrets), men den gick inte in i bilen och vi orkade inte hyra släp, så vi tog en mindre sort istället. Och så fick juldekoren bestå av nya, vackra julblommor från East Rock Flowers, röda sidenrosetter lite här och där, ljusslingor, stora julbollar (köpta på Ikea för flera år sedan) och mängder av tända ljus. Vi firar varannan jul hos oss och varannan hos min svägerska och förra året var vi här hemma så snart ska vi åka iväg med alla paket och mysa med släkten. Jag är helt slut efter en mycket intensiv jobbperiod och tänker logga ur totalt från sociala medier i några timmar (mycket för att vara mig!) och bara umgås med min familj. Brädspel, frågesport, massa god mat och hela paketet.

Önskar er en underbar jul! Tack för att ni kikar in här då och då!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..