Varm choklad med grillade marshmallows

Maximalt jullovsmys skapar du med varm choklad toppad med grillade marshmallows! Antingen grillar du marshmallowsen utomhus över öppen eld, kanske under själva skridskoåkningen eller i skidbacken, eller så gör du det hemma om ni har öppen spis. Det behövs ganska långa pinnar för att du ska kunna sitta på behörigt avstånd från glöden utan att det hettar i ansiktet. Ut i trädgården/skogen och leta lämpliga pinnar! Sedan sköljer du av dem och vässar ena änden så att du kan trä på marshmallows.

Tips!

OK, ingen öppen brasa? Det går att fuska till detta ändå – en gasolbrännare fixar biffen på nolltid!

Det vackra porslinet och muggarna med julmotiv kommer från Villeroy & Boch (bilden är också därifrån).

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..