En nystart som hette duga

Gott nytt år på er! Jag firade min nyårsafton EXAKT som jag skrev i det här blogginlägget att jag skulle göra: 1. Det blev lugnt firande med familjen, mamma och svärfar. 2. Jag bar samma nyårsklänning som förra året (och förrförra året också, faktiskt) – men jag pimpade den med ett stelt guldbälte. 3. Vi körde sockervadd till barnens efterrätt (men missade att dekorera bubblet med den). 4. Jag körde en recyclad efterrätt, en hallon- och blåbärs-knäckig paj jag gjorde till mellandagarna (som det blev över mkt av), tog ut den ur frysen, fyllde botten av några glas och micrade lite. Sedan vispade jag vaniljvisp (färdigköpt, sån där 12 procentig) och klickade på, avslutade med att pudra över kanel. 5. Jag dekorerade bordet med några kvistar jag klippt från granen (och satte dit övrigt julpynt samt julslingor). 6. Vi grillade, åt potatisgratäng och såna där traditionella snittar. 7. Vi gick och lade oss klockan kvart över tolv och orkade inte gå ut och skåla på tolvslaget (men såg fyrverkerier genom fönstret ovanför Norrviken-sjön).

Det blev en mysig och lugn avslutning på 2017. 2018 rivstartades genom att jag lanserade en ny modeportal imorse – Netstyle. Det har varit åka av hela dagen sedan dess. Gå gärna in och kika om ni vill! Nu är det dags för thai-mat takeaway tror jag. Helt slut som artist.

  1. C skriver:

    Du har så fint hemma! Så befriande att du inte har som alla andra med klongvaser, svenskt tenn vas mm 😉

    1. Tack snälla för så fina ord! Jag vet inte ens vad en klongvas är, haha! Svenskt Tenn känner jag till. De har jättevackra saker, men jag lägger hellre pengarna på Zara Home 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..