Glada färger i Kap Verde

Jag är just nu på Kap Verde för att fotografera en bok jag skriver ihop med Sabina Dufberg (släpps i augusti). Det är vinter här och därmed EXTREMT blåsigt, vilket alla redan förvarnat oss om. Inte så varmt som vi trodde heller, skulle vara mellan 24 och 27 grader, men det ligger snarare runt 20-22 med väldigt kall skugga och kyliga kvällar.

Anyway, vi har trevligt, mysigt och har flanerat runt i lilla charmiga och sömniga staden Santa Maria där det kryllar av härliga location för att ta bilder. Det finns en kreolsk atmosfär här, med lite reggae-vibbar. Väldigt mkt ”no stress” och pastellfärgade eller starkt målade hus. Slitet men vänligt.

Imorse gick vi upp 06.15 för att få det fantastiska morgonljuset i gryningen. Ganska fantastiskt att få vara med om. Fler bilder på vackra byggnader mm kommer snart!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..