Omfamnar vintern

Istället för att sucka över vintern och all ny snö som kommit så försöker jag att omfamna kylan. Det är trots allt ganska fantastiskt att bo i ett land som har fyra årstider och där man får se landskapet och omgivningen förändras. Lite mer levande på något vis. I Kap Verde där jag nyligen var så hade de sin vinter. Vilket innebär samma sak som annars med den skillnaden att det blåser ännu mer. Skulle faktiskt vara rätt trist att bo på ett ställe där det är samma lika, månad efter månad, år efter år.

Jag ser folk åka långfärdsskridskor på Norrvikensjön som vi har utsikt över från vårt hus, och blir varje år sugen på att köpa ett par långfärdsskridskor och lära mig åla långt med medhavd picknick och varm choklad i termos! Men istället slappar jag i soffan framför Netflix och kollar på serier istället, haha…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..