Busenkla Oreo-klubbor till Alla Hjärtans Dag

Om du inte hinner baka något avancerat till Alla Hjärtans Dag ska du spana in detta tips! Ta vanliga Oreo-kakor (eller kopiorna som kostar hälften, välj själv…), stick i såna där trägrillpinnar. Dekorera sedan dina cake-lollipops med valfritt Valentine-snask, förslagsvis vit choklad som du smälter och sedan färgar ljusrosa med röd karamellfärg, eller kristyr som du gör av äggvita och florsocker som du kan färga rött eller rosa (eller låta vara vitt). Och så toppar du allting med hjärt-strössel eller vanligt strössel. Sedan har du supersöta små Oreo-klubbor som både barn och vuxna gärna smaskar i sig!

Foto: iStock

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..