Inte långt kvar innan de börjar montera upp inredningen från Elfa/Lumi i mitt dressingroom nu. Den tjocka vita heltäckningsmattan från Kilands har levererats och jag och min man fick en chock över hur förbaskat tung den var. Vi talar drygt 120 kilo här, kanske mer? Det krävdes 4 st (!) för att bära upp åbäket tre trappor upp till vår vind, där mitt dressingroom står. Jag har efter mycket möda lyckats välja tapeter, valet föll på en fondvägg med en jättekul tapet som föreställer polaroidfoton (från Midbec, Engelska Tapetmagasinet). Jag övervägde seriöst tapeten med ikoniska magasinomslag, med tanke på min karriär som chefredaktör, men dels var den så dyr och dels blir det nog lite väl livligt med färger ihop med alla färger på kläderna och skorna som kommer att synas. Resten av rummet ska tapetseras med en mycket lugnare tapet från Boråstapeter, med klassiska ränder.

Övrigt i möbelväg då? Jag skulle gärna vilja ha ett mindre, elegant skrivbord som står mot fönstret. Kanske konsolbordet från Wohnzimmer för 9995 kr (men hittar jag något billigare så inte mig emot!). Samma ställe har även den förtjusande stolen med fluffigt foder/dynor för 4990 kr. På skrivbordet ska ALLTID en vas med färska snittblommor stå! It’s a must! Gärna rosa pioner så är klyschan komplett, haha… Och så behöver jag en lång och hög spegel för att kolla in helfigurslooks. Jag gillar den här från InWhite4you, för 2999 kr. Taket är redan målat i bubbelgumsrosa. En klädbyst behöver jag också. Jag funderar på denna från Ellos. Tror inte den är så stadig/stabil, men den ska funka mest som dekor och då går det ju.

Förvaring till mina smycken har jag inte riktigt löst än, helst vill jag ha en sån där specialbyggd köpmandisk i mitten (typ som en köksö), med glasöverdel. Men innan jag löst det kan en tillfällig lösning från Zara duga.

Det jag inte hittat trots ihärdigt googlande är en sammetsdivan eller en sån där sittpuff av större modell, som ska stå mitt i rummet. Som jag kan sitta på när jag vill pröva skor eller liknande. Den ska absolut vara rosa. Men de jag har sett är antingen magenta, alltså mörkt/starkt rosa, eller jätteblekrosa, typ gammelrosa/puder. Det lirar inte med taket nyans. Jag vill ha mer bubbelgumsrosa sammet. Och DET verkar omöjligt att finna… Men jag fortsätter jaga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..