Det finns få saker som ger mig så mycket tillfredsställelse som att få rensa och städa. Särskilt skåp älskar jag att städa! Enligt mig är det nästan bättre än sex…

Så här såg det ut före…

…och efter!

Jag har haft ont i magen över oredan i skåpet och lådorna som står i vår serveringsgång. Ena lådan är en ”allt-i-allo-låda” och det vet ju alla vad som händer i sådana lådor, man dumpar all tänkbar skit där och bara stänger igen lådan och struntar i kaoset. Den andra lådan har barnen sina pysselsaker i. Och det vet ju alla vad som händer när barn får ansvar för ordningen i lådor…

Vi kallar den för ”lattjolajban-lådan”…

Nu vill till och med jag börja pyssla!

I skåpet så har jag bara tryckt in saker mer eller mindre godtyckligt och plötsligt bara ledsnade jag på att alltid behöva leta efter saker. Dessutom behövde jag en bättre förvaringsyta för inslagningsgrejer, som presentpapper, snören och så vidare.

Bra att ha lådan…ehhhh….

Nu: struktur och lättöverskådligt!

Jag är mycket nöjd med resultatet! Nu är det bara resten av husets alla lådor som ska fixas…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..