Har du sett några sötare cupcakes än dessa? Herregud så rara! Faktiskt inte alls särskilt svåra heller att göra!

Eller… Jag har inte testat, man kan inte tänka mig att de skulle vara så krångliga. Jag ska göra dessa på skärtorsdagen med tvillingarna här hemma, återkommer med rapport!

Hardcore-entusiasten gör dem själv, från scratch. Alltså: bakar chokladmuffins, gör marängtopparna och rör ihop lemoncurden (se tips på den jag gjorde häromdagen, men den blev för rinnig för dessa cupcakes, så tillsätt gärna maizenamjöl i detta recept för att öka stadgan).

Den late köper färdiga chokladmuffins i butiken, färdig lemoncurd och kanske kan tänka sig att göra marängerna åtminstone (fast äsch, dessa kan man också köpa förstås), samt smälta den mörka chokladen för att göra de små ögonen.

Foto iStock

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..