En hel parad av rosa magnolias, utplacerade i varsitt litet glas i mitten på bordet, eleganta serveter och så sofistikerade decoupage-dekorerade ägg.

Exakt så här vill jag duka i påsk! Sofistikerat och lite japanskt minimalistiskt.

Mer troligt blir att jag kastar på en skrynklig vaxduk som är svår att få slät, använder gula servetter från Ica Maxi och låter barnens pynt stå som en centerpiece ihop med en vas tulpaner (som mamma köpt i present). Men drömma kan man ju!

De vackra bilderna kommer från Poppytalk

  1. Eva skriver:

    Underbart vackra bilder. Älskar att laga mat men är verkligen kass på att duka snyggt. Blir oftast just enkla servetter från ICA (eller Ikea) och vanliga tallrikar. Jag kan inte ens skylla på att jag har fullt upp med barnen för de har flyttat hemifrån sedan länge.
    Gillar att du inspirerar men även bjuder på hur verkligheten kan se ut också.

    1. Tack Eva för så härliga ord! Och tack för att du läser. Hoppas du hade en skön påsk! Och jag fuskade faktiskt med ”vanliga” servetter från Ica Maxi… 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..