Äntligen vardag igen! Får man säga så? Vi hade en superhärlig påsk hemma, med massor av god mat, dryck, sällskapsspel i form av Trivial Pursuit och mys med barnen och min mamma. Men när många rutiner hamnar på paus under långhelger så blir det flera saker som blir lidande, nämligen att fylla och tömma husets vitvaror, handla mat som inte är totalt fett/sockerbaserad, städa upp efter alla festligheter och ta tag i livet igen. Vardagslivet.

Jag har knappt öppnat datorn under helgen vilket har varit skönt, men nu är jag redo för fasta rutiner, matlådor, läxläsning, träning och hemmafix igen. Denna vecka blir projektet att byta knoppar samt måla om möbler! Återkommer med rapport här i bloggen förstås. Hoppas ni hade en härlig påsk!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..