Det här ser väl ut som en härlig trädgård med pool, vovve och allt? Jag har läst att man behöver tydliga målbilder med allt man vill uppnå och målbilden för vår trädgård sommaren 2018 är definitivt så här!

Det enda jag tvekar inför (förutom den förskräckligt dyra investeringen som pool innebär) är väl det där med det svenska klimatet. Hur mycket tid spenderar man egentligen utomhus, utslaget på ett år? Eller ska man inte tänka så utan bara gå all in och sedan acceptera att två tredjedelar av året så är det gråmulet, pissregn eller snö, kallt och oinbjudna att vara någon annanstans än inomhus?

Jag tycker att avvägningen är knepig!

En annan sak vi börjat kika på är att glasa in entrén på huset OCH sätta på tak på vår stora altan och fixa skjutdörrar av glas, så att man får känslan av ett uterum. Entrélösningen är för att detta hus i princip saknar en hall och det går inte att bygga ut för hall någonstans vid entrén. Och den lilla verandan vid entrén har vi aldrig någonsin använt. Vet förresten inte om det kallas veranda eller förstukvist då den är av mindre storlek?

Ungefär så här tänkte vi till entrén! Bild från byggahus.se

Så många projekt, så lite tid… Men roligt ändå att planera och drömma!

Foto iStock

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..