För oss utan gröna fingrar

Dessa konstväxter tycker jag är fantastiskt välgjorda! Man ser knappt att de är fejk – på riktigt. Jag har tidigare sneglat på alternativet till konstväxter, just för de växter som är krukväxter eftersom det är så ojämnt solinsläpp i huset, och i vissa rum dödar det starka solljuset växterna totalt, trots omsorgsfullt vattnande mm, medan de dör av andra skäl (typ vanvård och negligerande av sin husse…) i övriga rum.

Jag har inga problem med att köpa snittblommor då och då, ganska ofta rentav. Det är en lyx jag vill unna hemmet när huset är välstädat på fredagar exempelvis. Men jag tycker det är trist att behöva slänga döda krukväxter allt som oftast.

Om du, liksom jag, saknar gröna fingrar och hellre vill lägga din tid på annat än att oroa dig över att döda dina plantor där hemma, tycker jag du ska spana in det här företaget – By Faux. Det drivs av en kvinna i Göteborg, som är egenföretagare, Linda Forsberg, som har bakgrund och mode- och inredningsbranschen. Hon tyckte att det saknades ett utbud av exklusiva konstgjorda växter och blommor i Sverige och öppnade eget helt enkelt!

  1. Malin skriver:

    Har du provat aloe vera plantor och kaktusar? Såna är lite enklare än vanliga krukväxter 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..