Våra badrum i huset är små men väldigt snygga, enligt mig. Vi fick tänka praktiskt och funktion i kombination med det estetiska eftersom vi är många som ska samsas om utrymmet. Vi valde samma kakel och mosaik samt typ av marmor-komoder för båda badrummen, så de går i enhetlig stil. Spegeln är från Hornbach.

Knopparna har vi bytt ut, dessa är från Zara Home.

Att bygga nischar i duschen kan jag varmt rekommendera! Det hade vi i ett tidigare boende och då badrummen ändå behövde totalrenoveras var vi noga med att beställa detta. Där kan man ställa schampo, balsam, tvål, med mera.

Duschkabindörrarna är flexibla så att man kan ”vika in dem”, så att de inte är i vägen då flera ska vara i badrummet samtidigt. Mosaiken i duschen samt på golven kommer från märket Bricmate från Kakelpalatzet. Duschen är från Duschbyggarna.

  1. Malin skriver:

    Ser jättehärligt ut, ja gillar mosaiken/kaklet och nisch låter ju jättebra. Har aldrig tänkt på sådant innan men det är något jag ska se till att få till om vi behöver renovera badrum i lägenheten vi ska köpa i framtiden 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..