En pool är liksom inte komplett utan minst tre tacky uppblåsbara pool-leksaker i den, eller hur? Man kan förstås skylla på barnen, men saken är den att jag älskar själv att ligga i såna där gigantiska flamingos och flyta för maximal bränna.

Ja, nu blir det ju inga LÅNGA stunder man kan tillbringa i en pool som trebarnsmamma, men cirka 2,5 minuter brukar jag kan kunna känna lugnet tillfälligt innan någon ska lära sig dyka, behöver gå och bajsa, behöver hjälp med att sätta på sig simglasögon eller ”fryser och vill upp”.

De här uppblåsbara badleksakerna kommer från Rusta och jag ÄLSKAR dom! Pax för pizzan och flamingon! Rusta kan man alltid lita på när det gäller humoristisk design av såna här prylar, de är lika stabila gällande kitschigt julpynt.

Bara ett litet problem återstår. Vi äger ju liksom ingen pool än… Men vi får kanske montera upp schabraket vi köpte på utförsäljning förra året, i väntan på en ”riktig”, byggd pool.

Foto iStock (badleksakerna på stora bilden kommer inte från Rusta, dock)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..