SLUTKLÄMMEN I FJÄLLHUSET

 

Ni vet när man var liten och det var kvällen innan julafton och man bara gick där och väntade och väntade. Tillslut sa mamma ”Hoppa i säng gumman, tiden går mycket fortare när du sover” och så gjorde man det och så vips så var det julafton. Åh, vad jag önskar att det kunde vara så just nu.

Jag vill bara att allt skall vara klart nu så att vi kan flytta in, jag hatar att vänta… Elektrikern kommer på tisdag och kopplar in elen och allt det. Alla spånskivor skall bort från golven, så vi äntligen får se helheten med de vackra Dinesengolven. Sedan är det besiktning på ännu obestämt datum och sedan är det säkert en massa mer små saker som skall till innan vi kan börja flytta in våra pinaler.

Well well, idag slet vi bort pappskivorna i hallen för att få se golvet där i alla fall.

Här kommer en liten bildkavalkad.

_DSC2062
_DSC2057
_DSC2055
_DSC2056
_DSC2053

_DSC2059

Så ser det ut och vi är så förbaskat nöjda. Jag kan nog säga att mer eller mindre allt blivit som vi tänkt oss. Fantastiskt egentligen med tanke på att den enda ritning vi har, är ett A3 ark som min söta vän Sara gjort på datorn utifrån mina teckningar!!

Nej nu skall jag titta på Jim Carrey, en favvo, innan det är dags för bingen. Sover så in i vassen gott här uppe, det måste vara fjälluften!

Kram

Helena

 1. ulrika skriver:

  Jättefint!
  Vad heter kaklet/klinker som ni har på lilla toaletten ??

  1. Helena skriver:

   Tack Ulrika, jag minns inte vad klinkersen heter, men det är en granitkeramik som är importerad från Italien. Det är samma klinkers i både hall och badrum (både väggar och golv), men i verkligheten ser det nog mest ut som det gör i hallen. Så mörkt i badrummet att det ser ut att vara en mörkare klinker där, men det är det inte.
   Vänligen Helena

 2. Men du, så grymt snyggt! Och första bilden, älskar ert tak! Verkligen ett tak utöver det vanliga!

  1. Helena skriver:

   Tackar tackar, för det är nämligen jag som ”skapat” det! Det är uppbyggt av ett återkommande mönster med plankor i tre olika bredder. Vi är sååå nöjda!!!
   Vänligen Helena

Comments are closed.

LOADING..