SÅ BLIR DET I FJÄLLSTUGAN

 

Jag snickrade för en tid sedan ihop en liten moodboard för det stora allrummet i fjällstugan.

Allrummet rymmer både kök, matplats och vardagsrum med jätte-tv. Vi gillar att kolla film om kvällarna, framför allt i fjällen, så en stor tv fick det bli. En (eller ett par) saker saknas, bland annat en riktigt skön fåtölj framför tv:n. Vet inte vilken vi skall välja. Mats Theselius stol är ju inte någon fåtölj man liksom glider ned i och softar framför en lång film. Nej där går nog form före funktion, men åååh vad vi har suktat efter den stolen länge…

kökö

Kram

Helena

  1. Såg den stolen/fåtöljen live för första gången för nåt år sen. Väldigt speciell och cool. Med tanke på priset så är det nog inte heller en fåtölj man sitter och kladdar chips och choklad i. Och det kan ju vara lite mysigt att göra i fjällen, framför tv’n.

    Förresten, har glömt säga. Du skrev i tidigare inlägg om den känsliga marmorskivan. Maken sa att det finns nåt slags epoxylack som man kan behandla ytan med så blir den skyddad. Om du skulle vilja ha skivan kvar ändå, menar jag.

    Ha en fin lördag! Här blir det till att plugga fastighetsjuridik heeela helgen. Tenta i veckan.

    Kram Lena

Comments are closed.

LOADING..