Cestita!

 

Jag älskar nog lampor, jag vill bara ha fler och fler hela tiden. När jag hittar någon som jag vill ha kan jag inte släppa det. Och det lustiga är att när jag hittat tex en lampa jag absolut vill ha, ja då kan man ge sig sjutton på att den dyker upp överallt helt plötsligt.

Som Cestita! Miguel Milás vackra lampa för Santa & Cole som jag för en tid sedan fick upp ögonen för. Bara vill ha…

När jag var i Stockholm på Blog Awards snubblade min vän Sara och av en händelse in på Dahl Agenturer. Vi träffade übertrevliga Alexander som visade oss runt och berättade om deras verksamhet. Mycket fina saker fanns det där, bland annat lampan! Hade nog aldrig sett den i verkligheten innan tror jag.

Rakt upp på övre delen av önskelistan åker denna alltså! Om jag är riktigt snäll kanske jag kan få den i julklapp…

Kram kram

Helena

LOADING..