Kan man annat än längta tillbaka?

 

God morgon!

Vaknade fem och kunde inte somna om. En massa tankar snurrar i huvudet, och då har åtminstone jag svårt för att sova och koppla av. En hög med jobb ligger och väntar på att bli klart också, och då är det ännu svårare att somna om när man väl vaknat.

Lika bra att gå upp och ta tag i det som måste göras.

Längtar otroligt mycket upp till lugnet i Lofsdalen, men dit skall vi inte ännu på några veckor.

Först skall här jobbas, har många kul projekt på gång. Bland annat kommer Pernilla Fredholm hit på tisdag och vi skall tillsammans göra ett köksreportage här hemma hos oss. Det är redan sålt till ett fint norskt interiörmagasin, så det skall bli riktigt skojigt!

På fredag reser jag söder över för att jobba tillsammans med den här duktiga tjejen under helgen. Inte mindre än tre reportagefotograferingar är inplanerade. Hårt jobb, men oh så kul det skall bli!!

 

Men nu blir det reportageskrivande för hela slanten. Lotta väntar och jag är redan sen med inlämningen!

Kram kram

Helena

 

 

 1. Galet vackert! Vilken lycka att få tillbringa helgerna där…. X Cilla

 2. Spännande vecka!
  Själv börjar jag tänka jobb efter en veckas skön ledighet. Kommande vecka kommer bli galen är jag rätt övertygad om… 🙂
  Men men, jag har ett jobb som jag gillar så jag ska inte klaga.

  Ni har verkligen skapat ett fjällhus i världsklass!!
  Kram

  1. Helena skriver:

   Men tack söta du!! Jag är så nyfiken, vad jobbar du med? Jobbar du i Sthlm?

   1. Jag arbetar som affärschef inom finansbranschen, med digitala kanaler kan man säga, affärsutveckling och även utveckling av medarbetare. Har haft min chef i Stockholm, men fr o m augusti i år har jag min chef och bas i Östersund 🙂 Reser en del i jobbet och vi bodde i Stockholm tills för ca 5 år sedan, maken är där varje vecka, så det blir ganska mycket Stockholm 🙂 Jag är född och uppvuxen i Jämtland så jag har hittat hem igen 🙂

    1. Helena skriver:

     Aha, vad spännande! Då får du det bästa av två världar det är toppen. Sthlm är grymt men jag skulle inte vilja bo där, kalas med en övernattningslägenhet som ni har om jag förstått det hela rätt. Kram

Comments are closed.

LOADING..